inițiatorul proiectului the trip

Elyas John

Creativitate, dinamism și bună dispoziție sunt elementele care definesc stilul muzical al lui Elyas John remarcându-se astfel amprenta unică pe care o lasă asupra seturilor sale. Călătoria prin muzica electronică a început acum mai bine de un deceniu, stilul lui continuând să progreseze și să se diversifice, fiind prezent la evenimente importante alături de artiști de pe scena românească și internațională.

Dedicarea și pasiunea necontenită pentru muzică l-au determinat să studieze scena internațională și trend-ul în materie de muzică electronică. Astfel și-a creat un stil unic, purtându-te printr-o poveste care îți transmite inevitabil un vibe pozitiv și un optimism contagios.

Îmbinând elemente din minimal, tech-house și techno, Elyas John reușește să inițieze publicul într-o călătorie de neuitat printr-o selecție elaborată a pieselor și implicare emoționala la fiecare eveniment.

elyas john

Pentru că muzica este în primul rând pentru oameni, din dorința de a întâlni și a rezona cu alți fani ai acestui gen, Elyas John se concentrează să creeze o comunitate de iubitori ai muzicii electronice, un loc în care această pasiune poate fi împărtășită și dezvoltată.

Astfel, a luat naștere The Trip - un concept care își propune să aducă un plus de valoare scenei clubbingului românesc pentru a crea un spațiu dedicat pasionaților genului.

Linkuri de contact

Experimentează minimal, techno & tech-house.
  • minimal
  • techno
  • tech-house