Despre Noi

Într-o lume alertă, muzica este de cele mai multe ori cea care ne face să luăm o pauză de la viața cotidiană bucurandu-ne de prezent, de sunetele care ne oferă liniște sau ne energizează împărtășind aceste trăiri cu oamenii din jurul nostru. Astfel, din acest considerent, a luat naștere Asociația The Trip Events.

Motivația noastră este dragostea pentru muzică și dorința de a o imbogăți și impărtăși lumii, iar scopul nostru este creerea unei comunități de iubitori ai muzicii electronice.

Prin evenimentele tematice pe care le organizăm, dorim să susținem artiștii la început de drum să își găsească calea, pe cei consacrați să-și împărtășească pasiunea prin seturile lor și cei care iubesc muzică electronică să-i întâlnească.

Vrem ca The Trip să devină o platformă prin care să adunăm și să unim pasionați ai genului, promovând ideea unor călătorii muzicale prin cele trei genuri de muzică electronică: minimal, techno & tech house.

elyas john

Suntem o echipă de oameni tineri dornici să ne împărtășim viziunea și pasiunea pentru muzică și ne-ar face plăcere să te avem alături în această călătorie.

Scrie-ne ideile tale, implică-te alături de noi în organizarea și promovarea evenimentelor astfel comunitatea va deveni mai mare și mai creativă.